Kledingfonds

Met ingang van het seizoen 2017 / 2018 introduceert AS'80 een kledingfonds. Dit fonds heeft als belangrijkste doelstelling het creëren van uniformiteit. Alle leden, met uitzondering van de mini's, zijn verplicht deel te nemen aan het fonds. Dit zorgt ervoor dat alle leden, van het eerste elftal tot en met de O9/O8 in hetzelfde tenue spelen.

Voorheen waren leden zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van wedstrijdkleding. Met het kledingfonds is de club hiervoor verantwoordelijk.

AS'80 voorziet ieder team van:

  1. een teamtas met daarin 
  2. wedstrijdshirt, 
  3. broek en 
  4. kousen en een 
  5. keeperstenue
  6. daarnaast ontvangt ieder lid een individuele sporttas.

Alle artikelen, dus ook de sporttas, blijven eigendom van AS'80 en worden in bruikleen verstrekt. De bijdrage aan het kledingfonds bedraagt € 45,- per lid, per seizoen en wordt samen met de contributie in rekening gebracht.

Om de uniformiteit verder te vergroten, verplicht AS'80 ieder lid tot het aanschaffen van een AS'80 trainingspak. AS’80 is met Sportpaleis overeengekomen dat de AS’80 trainingspakken van augustus tot en met december 2017 voor een speciale prijs verkrijgbaar zijn. Sportpaleis is gevestigd in het Stadshart van Almere en is 7 dagen per week geopend. 

Ook online kun je bestellen: https://www.sportpaleis.nl/verenigingen/as-80/

Eventuele vragen kunnen worden gemaild aan [email protected]