Nieuws

Nieuws inzake bestuursbesluit kunstgraskorrels

29-11


Sportieve leden, ouder(s)/verzorger(s),

 

Inleiding

Dit is het vervolg op het bericht van maandag 28 november jl. inzake het bestuursbesluit niet meer te voetballen op kunstgras bij AS’80 en het advies bij uitwedstrijden ook niet op kunstgras te voetballen.

 

Wat is de verwachting voor woensdag?

Voor woensdag 30 november hebben we nog geen alternatieven kunnen regelen. Dit betekent dat er ook op woensdag 30 november niet gevoetbald kan worden. Ook niet op gras. Het is onmogelijk om met zoveel teams hierin de juiste keuze te maken wie dan wel te laten trainen. Dat vinden we een oneerlijke keuze, die we niet willen maken. De kantine zal woensdag wel open zijn.

 

Wat is de verwachting voor donderdag?

Dan kunnen we weer trainen!

 

1. We mogen gebruik maken van veld 6 & veld 7 van de Almeerse Hockey Vereniging.

Let op; er kan niet worden gedoucht. Het kunstgras is bestrooid met zand, een sliding is dus verboden ivm blessures. Sterker,nog, wij adviseren lange broek en shirt met lange mouwen.

2. Vanaf donderdag branden naar aller waarschijnlijkheid de lichten op grasveld 5

 

Wat moet er nog gebeuren om donderdag 1 december te kunnen trainen?

·De gemeente Almere is verantwoordelijk voor de verlichting. Momenteel zitten er geen lampen in de lichtmasten. Deze worden of morgen of donderdag erin gedaan, echter dit is wel afhankelijk van het weer.

·Veld 6 & veld 7 van de Almeerse Hockey Vereniging liggen over het spoor. We willen goed in kaart brengen hoe AS’80 leden/ouder(s)/verzorger(s) hier het beste naar toe kunnen gaan

·Trainingsschema moet opnieuw in elkaar gezet worden. Wie traint waar, op welke tijd? Uiteraard gaan we proberen zo veel mogelijk het huidige schema in tact te laten. Hierover mailen met ons is nutteloos. In deze bijzondere situatie zullen we ons allemaal moeten schikken. Dit trainingsschema zal uiterlijk donderdag 12.00 uur op de website en op FB staan. Tevens zullen we dit per email aan een ieder bekend maken.

 

Wedstijden komend weekend

·Bijna alle thuiswedstrijden, mits de grasvelden niet afgekeurd worden door de gemeente, gaan door. De wedstrijden die we niet kwijt kunnen qua ruimte zullen uiterlijk vrijdag 12.00 uur bekend gemaakt worden

·Voor uitwedstrijden heeft onze secretaris uitvoerig en goed contact gehad met de KNVB. Hieronder in het kort wat hier uitgekomen is:

 

"Gesproken met Remko Hoek, leidinggevende afdeling competitiezaken West 1. Standpunt KNVB is dat er begrip is voor de verenigingen die deze keuze maken. Ook voor hen was de berichtgeving onverwachts dit weekend. De KNVB gaat niet moeilijk doen over wedstrijden, die vanuit dit standpunt, niet doorgaan. Verzoek is dan ook om de wedstrijden die niet doorgaan op "afgelast vereniging” te zetten, met als reden kunstgrasproblematiek”.

 

Verzoek dat door de secretaris via de coördinatoren aan alle trainers gedaan is:

Verzoek is, om contact op te laten nemen met de verenging waartegen een AS’80 team de uitwedstrijd speelt. Vragen of ze zijn ingedeeld op gras of kunstgras en zo nodig vragen of hun wedstrijd verplaatst kan worden naar natuurgras. Lukt dit niet, dan zal de secretaris een mail naar die verenging sturen met het verzoek om, vanuit bestuur AS’80 en beleid KNVB, de wedstrijd op "afgelast vereniging” te zetten.

 

Wie willen we bedanken?

·De gemeente Almere. Afdeling Sportbedrijf in het bijzonder. Onwijs meegaand in het toesteken van de helpende hand op dit moment. Complimenten en bedankt!

·De Almeerse Hockey Vereniging; we mogen kosteloos gebruik maken van 2 velden, hoe gaaf is dat?! Complimenten en bedankt!

·Jullie! De positieve feedback op ons moeilijke besluit, zowel per mail als op social media, zijn overweldigend, dankbaar!

 

Wat heb je van ons tegoed?

·Een nieuw trainingsschema voor aanstaande donderdag 12.00 uur

·Een nieuw wedstrijdschema voor aanstaande vrijdag 12.00 uur met hierbij ook duidelijkheid over welke wedstrijden niet door kunnen gaan

·Een duidelijke routebeschrijving naar veld 6 & 7 van de Almeerse Hockey Vereniging

 

Bij iedere verrassende ontwikkeling, je weet echter maar nooit, zullen wij direct met jullie allen communiceren. We zitten er bovenop en laten niet los!

 

Sportieve groet,

 

Maarten, Remco, Brian en Jan

Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws