Nieuws

Update bestuur

1-12

Sportieve leden. Ouder(s), verzorger(s),

 

Inleiding

Afgelopen dinsdag heb je van ons een email gehad, waarin wij hebben aangegeven vandaag uiterlijk 12.00 info met jullie te delen inzake het tijdelijke trainingsschema en het "nieuwe” wedstrijdschema voor aanstaande weekend.

 

Wat is er gisteren nog gebeurd?

 

 • De lampen in veld 5 zijn geïnstalleerd en doen het
 • Er is een nieuw, tijdelijk trainingsschema opgesteld
 • Coördinatoren en trainers zijn gaan bellen/mailen met de teams waar ze a.s. weekend tegen moeten voetballen (uit), om te vragen of de wedstrijd ook daar op gras gespeeld kan worden
 • Wedstrijdplanning is druk in de weer geweest met het wedstrijdschema voor aanstaande weekend

 

 

Trainingsschema

In de bijlage tref je het trainingsschema aan voor de komende weken. De teams waar veranderingen zijn tov het oude schema en de teams waar een overlap is in veld of tijd met een ander team, daarvan zijn de trainers reeds geïnformeerd.

 

Afspraken die we maken met jullie allemaal over het trainen op de hockeyvelden

 

 • Ben je ingedeeld om te trainen op de hockeyvelden, dan verzamel je met je team bij AS’80, hier is geen enkele uitzondering op te maken, dus mailen hierover heeft geen zin
 • De trainer wacht tot het team compleet is en loopt dan met het hele team de route naar de hockeyvelden (minder dan 5 minuten, routebeschrijving als bijlage toegevoegd)
 • Aan het einde van de training zorgt de trainer dat de groep gezamenlijk terug loopt naar AS’80, ook hier geldt geen enkele uitzondering op
 • Train in lange broek en in een shirt met lange mouwen
 • Houdt rekening met de schoenen die je aantrekt
 • Er kan niet gedoucht worden bij de hockey, er kan wel na afloop gedoucht worden bij AS’80
 • We laten alles netjes achter en hebben respect voor mensen en spullen

 

 

Wedstrijdschema

De afdeling wedstrijdplanning heeft enorm hard gewerkt om bijna alle wedstrijden door te laten gaan en een plek te geven op de grasvelden, trots! Het wedstrijdschema zal vanavond uiterlijk 23.00 uur naar jullie allen gemaild worden.

 

Dankbaar

Wij zijn er als bestuur enorm trots op dat onze vereniging zo flexibel is om zo’n impactvol besluit en de gevolgen daarvan, in zo’n kort tijdsbestek, te organiseren. We willen een ieder die zich hiervoor ingezet heeft enorm bedanken. Ook de partijen om ons heen, zoals de Gemeente Almere Sportbedrijf en de Almeerse Hockey Club. We zijn enorm blij dat iedereen vanaf vandaag weer kan trainen. De faciliteiten zullen niet zo optimaal zijn zoals je gewend bent, maar er kan gevoetbald worden en dat is het allerbelangrijkste! Heel veel plezier!

 

Sportieve groet,


Maarten, Remco, Brian en Jan


Nieuws afbeelding
 
Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws