Nieuws

Laatste training 2016 JO11/JO10

22-12

20 december was de laatste training van 2016 voor de O 10 / 11 selectie. Om deze laatste training een bijzonder tintje te geven waren de ouders uitgenodigd om aan deze training mee te doen. Niet om even een partijtje tegen de kinderen te spelen maar om te ervaren wat de spelers tijdens trainingen doen wat de leermomenten zijn en hoe de training word opgebouwd. Het vergroten van de onderlinge betrokkenheid speelt daarbij ook een rol.


 

Technische vaardigheden, de ultieme pass en trapvorm, de Y vorm, de bal meer dan 10x hooghouden, en een partijspel werden door ouders en spelers samen uitgevoerd. Tussendoor werden aan de ouders de vragen gesteld die normaal aan de spelers gesteld worden. Bijvoorbeeld: Waarom coachen? Waarom verre been gebruiken? Waarom met de schaarbeweging naar de zijkant uitstappen? Of waarom een partijspel met 4 doeltjes op een breed en smal veld, wat zou daar de insteek van kunnen zijn? Ouders en kinderen vonden het gezien de reacties een heerlijke avond. De ouders misschien nog wel meer dan de kinderen.


Het was leuk en leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar aldus de trainers. Na afloop werd nog een speciale kerstkaart uitgedeeld en is er een winterstop tot 5 januari.


Niek Withagen, dank voor de prachtige foto's!

Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws