Nieuws

Brede ontwikkeling in de O10-11 selectie

21-5
Afgelopen zaterdag is AS ’80 O10-2 kampioen geworden in de 1e klasse 5. Het team, ingedeeld met behoorlijk veel O10-1 teams, heeft zich onder leiding van trainer William Spies als team behoorlijk ontwikkeld. Men zat zelfs bij de laatste 32 in het bekertoernooi van de KNVB en werd daar net aan uitgeschakeld door de 10-1 van IJburg.

De één na laatste wedstrijd van deze competitie was tegen directe concurrent VVZA O10-1. De spanning was voelbaar en zichtbaar en de drive om het niet meer te laten glippen, voerde de boventoon. De O10-2 is niet één keer echt in de problemen gekomen, het veldspel was goed en de onderlinge samenwerking fantastisch. Uiteindelijk won AS ’80 de wedstrijd van de naaste concurrent met 1-4. Na afloop een heuse champagne fontein, confettibommen, snoep, chips en door ouders geweldig gemaakte posters!

De O10-11 selectie en begeleiding is trots op deze mannen en trainer William, die met een serie van 9 x winst, 1 x gelijk en 0 verloren ook een prima tweede seizoen helft heeft meegemaakt. Het doelsaldo spreekt dan ook voor zich; 70 voor, 14 tegen. Zij gaan natuurlijk ook volgende week de laatste wedstrijd tegen Hooglanderveen proberen te winnen om de ongeslagen status te behouden.

Kampioenen enorm GEFELICITEERD.
Hoofdtrainer O11/O10
Lucien Brouwer

Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws