In ontwikkeling blijven

21-3 Nieuws
Dag lezer,

Inleiding
Het zijn pittige tijden! Het advies dat door mensen en instanties gegeven wordt die er verstand van hebben, is, om binnen te blijven. En als je al de deur uitgaat, neem dan de juiste voorzorgsmaatregelen.

In ontwikkeling blijven
AS'80 is ten minste gesloten tot en met 6 april 2020. Dit betekent dat er tot die tijd niet getraind wordt en dat er geen wedstrijden gespeeld worden. Wij hebben als Technische Commissie nagedacht wat we onze spelers kunnen bieden in deze pittige tijden om toch in ontwikkeling te blijven en om voor enige afleiding te zorgen.

FC Utrecht
Omdat wij een intense samenwerking hebben met FC Utrecht, hebben we contact gezocht met een aantal trainers en leden van de technische staf van FC Utrecht. Wij hebben hen de vraag gesteld hoe zij in deze tijden invulling geven aan "het in ontwikkeling blijven".
En hoe gaaf!; FC Utrecht heeft al haar trainingsstof beschikbaar gesteld voor al onze leden. Dus jij (of jouw kind) kan nu net zo trainen zoals de kids van de FC Utrecht Academy trainen.

Bijlagen
Check de bijlages en voer de opdrachten uit zoals deze beschreven staan. Dan zul je zien dat je blijft ontwikkelen en dat je fit blijft!

Downloads:
 
21-3-2024 Nieuws