Corona update

9-5 Nieuws

Sportieveling,

 

Inleiding

We zijn inmiddels bijna 2 weken onderweg met de Onderbouw teams (O6 t/m O12) met het trainen tijdens Coronatijd. Qua organisatie hebben we hierdoor goede ervaringen opgedaan, die ons het vertrouwen geeft, de volgende stap te zetten.

 

De O13 t/m O19

Vanaf maandag 18 mei 2020 willen wij starten met de trainingen voor de bovenbouw (O13 t/m O19). De komende week gaan we gebruiken om hiervoor de organisatie op te tuigen en in te richten.

 

Beschikbare velden

In een eerdere mail hebben wij aangegeven dat de Gemeente Almere op dit moment 3 gehuurde AS’80 velden in onderhoud heeft, waardoor we slechts de helft van de beschikbare trainingscapaciteit beschikbaar hebben.

 

2 x trainen per week

Door het onderhoud aan de velden en het weer gaan trainen van de Bovenbouw per 18 mei aanstaande, is het onmogelijk de AS’80 teams 2x trainen per week aan te bieden.

 

1x trainen per week

Alle AS’80 teams kunnen vanaf 18 mei 2020 1x per week trainen. We gaan ervan uit, dat u door onze uitleg hier meer dan begrip voor heeft en elkaar als leden de ruimte gunt, die beschikbaar is.

 

AS’80 Academy

Leden die onderdeel van de AS’80 Academy zijn, betalen per seizoen 100€ extra. Dit is de reden dat de AS’80 Academyteams 2 x per week gaan trainen. (zij trainen normaal gesproken 3x per week)

 

Trainingsschema

Komende week hebben wij de tijd nodig om een eerlijk trainingsschema te maken voor alle 114 teams. Dat dit een enorme puzzel gaat worden (mede door de Coronamaatregelen die nog steeds van kracht zijn), mag u van ons aannemen. Tevens willen wij de komende week gebruiken om de organisatie strak neer te zetten, zodat we op een goede en voorbereide manier kunnen starten met de Bovenbouw trainingen, vanaf 18 mei aanstaande.

 

Let op! De komende week kan de Onderbouw (O6 t/m O12) nog trainen volgens het huidige Corona trainingsschema, met u allen gedeeld via mail.

 

Nieuwe Corona trainingsschema

Aanstaande donderdag delen wij per mail het nieuwe trainingsschema met u. Dit schema zal in gaan per maandag 18 mei 2020.

 

Senioren

Ab el Azaar (Hoofd coördinator) zal bij ieder seniorenteam de behoefte gaan inventariseren om te trainen en uiteraard zullen wij dan binnen de mogelijkheden de velden beschikbaar stellen voor de seniorenteams. Partijvorm is niet toegestaan!

 

Trainingsoefeningen op 1,5 meter

Wij zullen tijdig voldoende trainingsstof beschikbaar stellen (denk aan de Rinusapp voor trainers van de KNVB), zodat de AS’80 trainers (als ze zelf die oefeningen nog niet hebben) veilig met de kids op 1,5 meter van elkaar kunnen trainen. Deze oefeningen zullen gedeeld worden met alle AS’80 trainers.

 

Let op: Partijvorm is niet toegestaan.

 

Tot wanneer kunnen we trainen?

Normaliter zou seizoen 2019/2020 tot 15 juni 2020 duren, wij bieden ieder team de mogelijkheid door te trainen tot en met 21 juli 2020.

 

Communicatie

Aanstaande donderdag zullen wij vervolg geven aan deze mail, hoe we vanaf 18 mei 2020 met elkaar op een veilige en plezierige manier gaan trainen.

 

Dank

Wij willen de leden danken die ons op een ongelofelijke leuke manier hebben gecomplimenteerd over hoe wij tot op heden als vereniging hebben gehandeld in deze pittige tijden. Dit motiveert ons enorm!

 

Vragen?

Die kan je stellen door te reageren op deze mail

 

Groet en Stay Safe!

 

Maarten, Remo en Jan


 
9-5-2024 Nieuws