Trainingsschema vanaf 18 mei 2020 t/m 21 juli 2020

15-5 Nieuws Via onderstaande link komt u uit bij het trainingsschema:

Sportieveling

 

Inleiding

Vanaf aankomende week mogen ook alle teams vanaf de O13 weer trainen bij AS’80. Uiteraard alleen als we ons houden aan de voorschriften en richtlijnen vanuit de overheid en vanuit het RIVM.

 

Trainingsschema

Als bijlage treft u het trainingsschema aan, dat ingaat vanaf maandag 18 mei 2020. 

 

We klagen niet, echter we hopen dat u begrijpt dat het een enorme puzzel is om een dergelijk schema in elkaar te zetten, zeker als we rekening moeten houden met alle Corona maatregelen en met het feit dat we vanuit de Gemeente Almere momenteel de helft van onze beschikbare veldcapaciteit beschikbaar hebben.

 

1x per week trainen

Door de Coronamaatregelen en de 50% beschikbare veldcapaciteit is het precies gelukt ieder team 1x trainen per week aan te bieden. De AS’80 Academyteams trainen 2x per week, dit, omdat zij €100,- extra AS’80 Academybijdrage betalen. Normaliter trainen zij 3x per week.

 

Zondag

Zes dagen per week hebben we 8 mensen bereid gevonden om van 1645 tot 2030 en op dinsdag zelfs tot 2115 aanwezig te zijn en te helpen met de organisatie. Dat doen we 6 dagen per week (naast dat iedereen een fulltimebaan heeft). Op zondag houden we een dag vrij voor ons gezin.

 

Toch 2x trainen per week

Er zullen teams zijn die toch heel graag 2x per week willen trainen en er zijn teams die helemaal nog niet gaan trainen (gemiste kans). Wil je toch graag met je team 2x trainen, stuur dan een mail naar [email protected].

 

Ook als jouw team niet gaat trainen en jij wil zelf wel heel graag, stuur dan een mail naar [email protected]. 

 

Geen zekerheid als je mailt om 2x te trainen

We beloven niks. We zullen na een week gaan inventariseren welke plekken niet gevuld worden en die zullen we waar mogelijk, verdelen onder de teams die hebben aangegeven wel graag 2x per week te willen trainen. Hierover krijgt de trainer van jouw team uiterlijk 24 mei 2020 een mail van Ab el Azaar, Hoofd coördinator.

 

Handhaving

We worden dagelijks bezocht door de medewerkers van Handhaving, die controleren of wij ons houden aan de richtlijnen en voorschriften. Dit houdt in, dat zij o.a. controleren of de ouder(s)/verzorger(s) bij het ophalen voldoende afstand houden van elkaar. Houden wij met elkaar niet voldoende afstand, dan zal de Gemeente Almere ons sportpark sluiten en mogen we geen gebruik meer maken van de velden.

 

Een dringende oproep: hou 1,5 meter afstand, altijd!

 

Met de fiets

Wij willen u allen verzoeken zoveel als mogelijk met de fiets te komen

 

Korte opsomming richtlijnen

 

  • Ouder(s)/verzorger(s) mogen niet op het sportpark aanwezig zijn
  • Als u met de auto komt, volgt u de aanwijzingen van de mensen met de hesjes aan op en volgt u de aangegeven parkeerinstructies
  • Bij het ophalen, komt u uit de auto, loopt u naar het hek en houdt u bij het wachten rekening met 1,5 meter afstand
  • U mag uw kind maximaal 10 minuten voor aanvang trainen brengen. Wij hebben de tijd echt nodig om zaken voor te bereiden en kunnen ver van te voren niet op uw kind passen
  • De trainingen stoppen exact op de aangegeven tijden in het trainingsschema, als u uw kind komt halen, kom alstublieft op tijd
  • Partijvorm vanaf de O13 is bij AS’80 NIET toegestaan
  • Trainingsstof op 1,5 meter wordt door de hoofd coördinator aangeleverd bij de trainers

 

Let op!

We zijn momenteel achter de schermen druk in de weer met de teamindelingen voor komend seizoen. Dit betekent dat kids die op de wachtlijst stonden over het algemeen bijna allemaal zijn ingedeeld in een team en daarom krijgen jullie deze mail nu ook.

 

Komende week krijgen alle leden een mail met de nieuwe teamindelingen. In deze mail zal alle info staan die nodig is om goed te kunnen starten met seizoen 20/21.

 

Veel plezier

Wij wensen eenieder onwijs veel plezier met het trainen. We bieden de mogelijkheid om door te trainen tot 21 juli 2020. Gun elkaar de ruimte, probeer geduld op te brengen als je soms even moet wachten, behandel elkaar met respect en wees lief!

 

Groet en Stay Safe,

 

Maarten, Remco en Jan


 
15-5-2024 Nieuws