FC Utrecht voetbalkamp

16-6 Nieuws

FC Utrecht Voetbaldagen op 9 en 10 juli bij AS’80

 

Op donderdag 9 en vrijdag 10 juli organiseert AS’80 in samenwerking met de Legends Soccer Academy en FC Utrecht de FC Utrecht Experience Voetbaldagen op het eigen sportpark van AS’80. Tijdens deze Voetbaldagen ga je ervaren hoe het is om te trainen als een échte FC Utrecht-speler.

 

Dé Voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

 

Waar, wanneer en voor wie?

-        Het vindt plaats op ons eigen sportpark van AS’80;

-        De activiteit zal plaatsvinden tussen 09:00 – 16:00;

-        Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.

 

Het event staat onder leiding van een FC Utrecht Academie trainer en zal geassisteerd worden door AS’80-trainers en talentvolle trainers van andere RAC-clubs die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

 

Het inschrijftarief bedraagt €139,- per kind. Daarvoor ontvang je een echt FC Utrecht-trainingstenue. Na afloop zal iedereen een FC Utrecht Goodiebag ontvangen, inclusief twee wedstrijdkaarten van een later te bepalen FC Utrecht thuiswedstrijd. Deze zijn te verzilveren na de Corona-periode.

 

Inschrijven kan hier! Definitieve informatie en programma wordt later verstrekt.

 

Tot 9 en 10 juli! 
16-6-2024 Nieuws