Corona Update

14-10 Nieuws

Sportieveling,

 

Inleiding

De maatregelen worden met ingang van woensdag 14 oktober 2020, 2200 uur, aangescherpt. Hierover gaat deze mail.

 

Senioren

Vanaf donderdag 15 oktober 2020 is het voor alle seniorenteams en trainende leden (senioren) niet toegestaan te trainen of (oefen)wedstrijden te spelen. Dit tot nader order (verwachting 4-6 weken). 

 

De O6 (mini’s) tot en met de O19

Voor deze categorieën geldt dat ze kunnen blijven trainen met inachtneming van de huidige maatregelen. De (oefen)wedstrijden zullen tot nader order niet doorgaan (verwachting 4-6 weken).

 

Onderlinge partijtjes/wedstrijden

De verscherpte maatregelen die aangekondigd zijn, zijn met name bedoeld, om het vele verplaatsen van personen tijdens competitiewedstrijden, te voorkomen. Het is dan ook niet toegestaan oefenwedstrijden met andere clubs te organiseren. Wij zien wel de mogelijkheid om interne AS’80 partijtjes/wedstrijden te organiseren, zodat de kids op zaterdag wel partijtjes kunnen blijven voetballen. Vanaf zaterdag 24 oktober zullen wij hiermee starten. Uiterlijk maandag 19 oktober zullen wij met aanvullende informatie komen hoe wij dit gaan organiseren. 

 

Huidige maatregelen/belangrijke info

  • Alleen de spelers/trainers/staf/personeel en kaderleden hebben toegang tot het sportpark
  • Kleedkamers zijn gesloten
  • Spelers/trainers/staf blijven niet hangen na afloop training en gaan direct naar huis
  • Een volwassene houdt altijd 1,5 meter afstand
  • Als toeschouwer buiten de hekken, hou je ook 1,5 meter afstand

 

Volhouden

Vooral voor de senioren en trainerende leden (senioren) is dit extra zuur. Zij mogen en geen wedstrijden meer spelen en ze mogen niet meer trainen. We gaan er vanuit dat de wedstrijden die nu niet doorgaan, op een later tijdstip door de KNVB ingepland worden. De trainingsweken die nu gemist worden, kunnen in juni/juli ingehaald worden. Wij merken nu al op dat we bereid zijn dit te faciliteren.

 

Ook voor de jongeren is het zwaar, immers de reguliere wedstrijden gaan voorlopig niet door. Wij hopen door interne partijtjes/wedstrijden te organiseren, dit leed enigszins te verzachten.

 

Stay Safe!

We doen een dringend beroep op u allen ons allen te houden aan de voorgeschreven maatregelen en dat we op een respectvolle manier de dialoog met elkaar zoeken als er onduidelijkheden zijn.

Stay Safe!

 

Groet,

 

Maarten, Remco en Jan

 
14-10-2024 Nieuws