Update Corona

4-11 Nieuws

Sportieveling,

 

Inleiding

Afgelopen dinsdag hebben demissionair Minister-President Mark Rutte en demissionair Minister van VWS Hugo de Jonge, een Corona persconferentie gegeven. Hierover gaat deze mail.

 

QR code

Vanaf aanstaande zaterdag 6 november 2021 gaan wij iedere dag bij de ingang van het clubgebouw (de witte deuren, enige toegang, extra nooddeur aanwezig voor calamiteiten)) controleren met de CoronaCheck Scanner. Dat doen wij bij eenieder van 18 jaar of ouder. Bij twijfel over de leeftijd, zullen wij vragen naar uw id. Wij rekenen op uw medewerking in dezen.

 

De controle geldt dus voor:

  • een bezoek aan de wc’s, 
  • de kleedkamers, 
  • de kantine 
  • en de overige ruimtes binnenin het clubgebouw.

 

Wedstrijdsecretariaat

Uitgifte materialen en aanmelden voor de wedstrijden doen we via het raam bij het Wedstrijdsecretariaat. Het is vanaf zaterdag 6 november 2021 niet toegestaan het Wedstrijdsecretariaat te betreden.

 

Basisregels

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend u te houden aan de basisregels als u van plan bent ons sportpark te bezoeken:

  • Was vaak en goed uw handen
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm uzelf en anderen en de samenleving
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen

 

Samen

We gaan de 3de winter in waarbij Corona een grote rol speelt. Wij vinden dit allen super vervelend. Toch is het nodig vol te houden ons te houden aan de regels en wellicht aan te scherpen waar nodig, om te zorgen dat eenieder die dat nodig heeft, de zorg krijgt die past bij het ziektebeeld dat hij/zij heeft. Laten wij hier samen op een positieve manier aan bijdragen.

 

Kantine

Wij hopen met heel ons hart dat u onze kantine blijft bezoeken, wij hebben uw steun keihard nodig. U bent van harte welkom!

 

Stay safe!

 

Groet,

 

Maarten, Remco en Jan

 
4-11-2023 Nieuws