Jaïr Leliendal op stage bij PSV

17-12 Nieuws
Sinds een jaar of 3-4 gaan gemiddeld 30-40 kids per seizoen vanuit de AS'80 Academy, op stage bij een BVO. Vaak zien we dat zo'n 6 kids per seizoen uiteindelijk ook echt de overstap maken naar een BVO. Dat is uiteraard niet het allerbelangrijkste, we zijn er zeker trots op! Dit gebeurt veelal vanuit de onderbouw teams.  

Het komt vaak voor dat we  kids zien die hun volledige voetbalopleiding tot de O14 hebben genoten bij de AS'80 Academy, om vervolgens te vertrekken naar andere clubs, om van daaruit binnen 1 seizoen alsnog gescout te worden door een BVO. Ook dan zijn we trots, wij gunnen die kids de wereld!

Nu is het super gaaf te zien dat de scouts de midden- en bovenbouw spelers van de AS'80 Academy ook steeds meer komen bekijken. Dit, terwijl onze teams in de midden- en bovenbouw nog niet op het gewenste niveau qua competitie voetballen. Dat is een groot compliment naar de opleiding van de AS'80 Academy. Uiteraard leveren alle trainers daar hun bijdrage aan en ook daar zijn we trots op!

Groot  compliment naar de TC: M.l. Gaemers en Yearl Tevreden en  ook naar de hoofdtrainers van de AS'80 Academy opleiding: Revelinño Entingh, Furgil Plet, Mike Wiersma en Errol de Mees. 

Jaïr Leliendal uit de AS'80 Academy O15 mag op stage bij PSV. Wij hebben alle vertrouwen in Jaïr en wensen hem onwijs veel plezier en succes op zijn stage. 

Als laatste nog een compliment naar Ronald en Errol de Mees, de huidige trainers van Jaïr.

 
17-12-2023 Nieuws