AS'80 Academy Hoofdtrainer Furgil Plet toegevoegd aan de O12 staf van FC Utrecht

28-12 Nieuws


Vele talentvolle spelers van de AS'80 Academy mogen ieder jaar stage lopen bij verschillende BVO's. Vanuit de Technische Commissie stimuleren wij AS'80 Academyspelers de overstap te maken naar FC Utrecht, zeker als het talent meerdere opties heeft qua BVO. De 
FC Utrecht Academie is een zeer goede opleiding, met kwalitatief uitstekende trainers en het is een warm nest!

Momenteel volgen 2 trainers van de AS'80 Academy een intern opleidingstraject bij FC Utrecht. Dat vinden wij heel gaaf, juist omdat het bewijst dat we niet zo maar een samenwerking hebben met FC Utrecht. Bovendien laat het zien dat we zeer talentvolle trainers hebben binnen de AS'80 Academy.

Furgil Plet, momenteel Hoofdtrainer van de AS'80 Academy O10 & O11 is vrij recent toegevoegd aan de staf van de Fc Utrecht Academy O12. Furgil zal hierdoor op de zondagochtend mede de trainingen verzorgen van het RTO traject van Fc Utrecht. 
Als spelers opvallen bij scouts van FC Utrecht, kunnen ze uitgenodigd worden om deel te nemen aan de trainingen van FC Utrecht die op zondagochtend gegeven worden. Hier komen alle door FC Utrecht gescoute spelers uit de regio samen voor trainingen en om zichzelf zo verder te ontwikkelen vanuit de FC Utrecht voetbalgedachte.

Wij wensen Furgil onwijs veel succes en plezier. Furgil blijft uiteraard Hoofdtrainer van de AS'80 Academy O10 & O11. Zo krijgen we de kennis en kunde van FC Utrecht binnen de opleiding van de AS'80 Academy. Dat is hoe samenwerken hoort te zijn. Love it!

#opleideniswatwedoen
#iederedageenstapjebeter
#samendesterkste
 
28-12-2023 Nieuws