Jemairo Engel op teamstage bij FC Utrecht O15

29-1 Nieuws

Jemairo Engel, speler van de AS'80 Academy O15, mag op teamstage bij FC Utrecht O15. Dat is geweldig nieuws voor Jemairo en alle betrokkenen, gefeliciteerd! Gewoon doen waar je heel goed in bent, dan ga jij heel ver komen! Het is ook een geweldig signaal naar de AS'80 Academy opleiding.
Waar het inmiddels landelijk bekend is dat er heel veel kids vanuit de Onderbouw van de AS'80 Academy teams op stage mogen en zelfs definitief uitstromen naar BVO's, is het enorm gaaf om te zien welke waardering de AS'80 Academy opleiding inmiddels geniet, waardoor nu vanuit de midden- en bovenbouw, AS'80 Academy spelers hun dromen achterna kunnen en kunnen waarmaken
Wij geloven in de kracht van onze opleiding en blijven constant op zoek naar verbeteringen die we kunnen doorvoeren. Een heel groot compliment aan alle betrokkenen!
Ben je nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit van onze opleiding? Klik dan op deze link: https://as80.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=lidworden_proeftraining&menu=3 en meld je aan voor een proefles. Wellicht krijg jij dan in de nabije toekomst ook een uitnodiging voor een stage bij de AS'80 Academy.
Jemairo; heel veel succes!!!

 
29-1-2023 Nieuws