Lorenzo Gaemers (HO) gestart met HO opleiding bij FC Utrecht

18-11 Nieuws
Onze Hoofd Opleiding (HO) M.l. Gaemers volgt de interne HO opleiding bij FC Utrecht. De opleiding duurt 8 maanden en tijdens deze opleiding komen diverse onderdelen aan bod.
  1. Het creƫren van cultuur
  2. Persoonlijk leiderschap
  3. Leiding geven
  4. Coachen van coaches
  5. Talentontwikkeling
  6. Talentherkenning
  7. Eindopdracht (geven van een themabijeenkomst op de eigen club voor eigen trainer/coaches en/of interne scouts).

Wij zijn als Partnerclub van FC Utrecht enorm blij met deze mogelijkheid om de kennis en kunde binnen AS'80 te verbreden en te verdiepen. De opleiding wordt veelal gegeven door Nathan Wiener, trainer/coach van FC Utrecht O13 en in het bezit van het KNVB diploma UEFA A en door David Vecht, in het bezit van het KNVB diploma UEFA A en Hoofd Opleiding Pro. David is binnen FC Utrecht o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de samenwerking met de Partnerclubs. Daarnaast is hij onderdeel van het technisch scoutings hart FC Utrecht.

Onze HO, Lorenzo Gaemers, is op deze manier iedere dag keihard aan het werk om de kwaliteit van de AS'80 opleiding te verbeteren en zichzelf verder te ontwikkelen op meerdere gebieden. Lorenzo is al een aantal weken onderweg inmiddels en heeft al meerdere opdrachten uitgevoerd. We zijn in ontwikkeling, in de breedste zin van het woord.
 
18-11-2023 Nieuws