Holland Cup 2023

10-4 Nieuws
Holland Cup 2023, wat een feest was dat! Prachtig weer, ruim 300 teams uit binnen- en buitenland. Er deden in totaal 18 teams van AS'80 mee. 6 AS'80 Academyteams en 12 AS'80 teams (inclusief een aantal meidenteams).
Onwijs veel complimenten gekregen over sfeer, uitstraling, gezelligheid, aankleding sportpark, muziek, speelkussens, pannakooi. Voor eenieder was er iets te doen. In de kantine was het zo druk, dat de mensen tot aan buiten stonden te wachten en de terrassen zaten bomvol. Bewuste keuze dus om het volledige buitenterrein als terras in te richten, zodat er in de kantine voldoende ruimte ontstond om keurig in de rij te wachten tot je aan de beurt was.
Het raden van het aantal paaseieren bij het onwijs grote chocolade ei was een enorm succes. Mensen wilden maar wat graag met al die lekkere chocolade eieren naar huis
🙂.
Enorme dank aan de vrijwilligers, stagiaires en medewerkers. Zonder jullie was dit alles niet gelukt. Speciale dank aan Liz: de hele dag heb je de wc's super schoon gehouden en dat is meer dan een uitdaging met duizenden mensen op en rondom het terrein: bikkel ben je!
Complimenten aan Remco voor de voorbereiding en organisatie, waar je al maanden geleden mee begonnen bent. Het was een super HC!
 
10-4-2024 Nieuws