vv AS'80 en ShowYourSkills slaan handen in één!

21-7 Nieuws
Voor sommige is het al vakantie en bij sommige begint deze nog… ShowYourSkills gaat door! Ook in de vakantie kun jij werken aan jouw skills of gewoon lekker samen voetballen. AS’80 vond dit een mooi moment om te starten met ShowYourSkills, daarom heten wij hen van harte welkom!

"AS’80 is een club waarbij vele culturen samenkomen. Deze geweldige mix aan culturen brengt een geweldige diversiteit aan spelers voort. Ze vinden allemaal hun plek bij AS’80. Juist deze mix maakt het voor veel tegenstanders ontzettend moeilijk om tegen ons te voetballen. We hebben technische, bewegelijke, creatieve en snelle strijders! We spelen vanuit ons hart, met lef, passie en strijd, altijd aanvallend, technisch goed ontwikkeld en met onze blik op vooruit. Wij leiden spelers en trainers op, met Passie, Plezier en vanuit de wil om te Presteren. Van individuele ontwikkeling naar teamontwikkeling.
Via David Vecht zijn wij met ShowYourSkills in contact gekomen. Wat wij mooi vinden van de applicatie is dat onze leden samen met hun gezinsleden veelzijdig en meerzijdig in beweging zullen komen. De ontwikkeling van onze kinderen zal gestimuleerd worden en wij als AS’80 zullen een beter inzicht krijgen in hun talentontwikkeling. ShowYourSkills zal bijdragen aan verbinding binnen de vereniging in de breedste zin van het woord. Ook is de applicatie voor ons op commercieel gebied erg interessant om zo ook de lokale ondernemers meer binding met de vereniging te laten krijgen.
Wij hopen dat met ShowYourSkills men echt ziet dat we bezig zijn met opleiden in de breedste zin van het woord. Aldus Jan Klein bestuurder AS’80”
We zullen opstarten met de teams O9/O10/O11, zij kunnen in de zomervakantie gaan oefenen. Na de vakantie zal ook de rest van de vereniging toegang krijgen tot de applicatie. Vanuit ShowYourSkills zal er een uitnodigingsmail verstuurd worden met hierin uitleg over de app en hoe jij jouw account kunt activeren.
Wij wensen jullie een fijne vakantie en heel veel plezier met ShowYourSkills
 
21-7-2024 Nieuws