Voorbereiding nieuwe seizoen

15-6 Nieuws
Het was een heerlijke ochtend!
De afgelopen weken ruim 300 kinderen vanaf de wachtlijst kunnen indelen en de komende weken houden we interne toernooien met die lichtingen, waar nieuwe kinderen ingedeeld zijn. Afgelopen week al met alle AS'80 nieuwe O13 teams wedstrijden gespeeld en vandaag was het de beurt aan de nieuwe O7 kinderen.

Vanochtend toen we opstonden en uit het raam keken, kwam de regen met bakken uit de lucht vallen en waaide het keihard. De juiste kleding aan en door naar AS'80. Vanaf 7:45 de circuitjes uitzetten en vanaf 8:45 de kinderen en ouders opvangen. Nadat we de ouders in een prachtige boog buiten hadden gestationeerd, kwamen de kinderen vanuit het clubgebouw naar buiten, door de erehaag van ouders, die luid joelden en applaudisseerden. Geel blauwe rook kwam uit de potten, muziek schalde uit de boxen en de kids hadden een heerlijke smile op hun gezichten

We hadden 4 verschillende circuitjes uitgezet, waarbij we oefeningen met de bal deden en ook aandacht gaven aan veelzijdig bewegen, dmv een tikspel met uitdaging en dmv het kruipen door hoepels. Ter afsluiting een heerlijke beker limonade.

Door naar de onderlingen wedstrijdjes. 8 teams van 4 kinderen per team hebben onderling tegen elkaar gevoetbald. En wat hebben ze genoten en wat hebben we al veel gave dingen gezien bij de kinderen! Na ruim een uur onderlinge wedstrijdjes voetballen, liepen alle kinderen hand in hand, al juichend richting de ouders, die hen allemaal als helden ontvingen. En uiteraard kreeg iedereen, ook de broertjes en zusjes, een lekker zakje Haribo mee naar huis.
Wat ook heel gaaf is om te melden, is, dat er een nieuwe groep, jonge, talentvolle trainers aan het opstaan is, die we vanuit de club begeleiden in hun eerste stappen in het trainersvak. Het zijn allemaal clubjongens, die de ambitie hebben uitgesproken om mee te groeien als trainer met de plannen die we hebben. Welkom aan boord boys!
Het was een heerlijke ochtend waarbij we begonnen met keiharde regen en wind en eindigden met schitterende zonnestralen.
 
15-6-2024 Nieuws