Medisch

OVER VEEL BETER

20 jaar geleden startten we met het bouwen aan een eigen behandelvisie: resultaatgericht en meer onderbouwd. Deze manier is continu aan verandering onderhevig, omdat wij steeds beter en sneller willen. Alles volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze research- en developmentafdeling is week in week uit druk met het finetunen van ons product en de ontwikkeling van ons vakgebied. Thuis zitten, rust houden en wachten tot je blessure verdwijnt is voor ons geen optie: wij vinden dat wij en jij er alles aan moeten doen om optimaal te genezen. Wij zien dat het simpelweg sneller en beter kan. Dat is waar onze naam op wijst: jij gaat Veel Beter naar buiten dan je naar binnen kwam.


KENNIS DELEN

Wij willen onze kennis delen. Zo kunnen we meer mensen helpen en hebben we meer ogen om kritisch naar ons product te kijken en te blijven werken aan steeds sneller en beter herstel. Wat wij met elkaar gemeenschappelijk hebben is de drive om de beste zorg te leveren. Multidisciplinaire expertise is meer dan de som der delen.


GEBRUIK DAT NETWERK

In de loop van de tijd hebben zich vele zelfstandige fysiotherapeuten bij Veel Beter aangesloten. Wij streven binnen Veel Beter een gemeenschappelijk doel na: ultieme kwaliteit van ons werk. Hiervoor vragen we veelvuldig om input van andermans kennis en expertise. Alles om onze visie en skills te verbeteren.


STERK IN TOPSPORT

Therapeuten die bij Veel Beter werken, zijn onder meer actief in voetbal. We werken voor de KNVB en voor clubs uit de Eredivisie, de Jupiler League, Serie A, de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division en andere competities. We begeleiden atleten uit de Atletiek Unie en diverse internationale atleten. Ook coachen we topsporters uit de Major League Baseball in de VS, het NL-team handbal dames, de National Football League, en uit de Formule-1.